jaarinbeeld

 
In april proberen we onze nieuwe caravan uit door met Pasen naar Valkenburg te gaan. Nou de caravan is prima in orde en we zijn alleen maar enthousiaster over onze nieuwe aanwinst geworden.
 
Zaterdag maken we een wandeling door het prachtige gebied rondom Mechelen. Het is uitzonderlijk mooi weer en we genieten van het typisch zuid-limburgse landschap terwijl de wielrenners overal bezig zijn met de Toertocht van de Amstel Gold Race.
 
Zondag gaan we naar de wedstrijd van de Amstel Gold Race. 's Morgens ga ik op de racefiets naar Schik op Geul en zie daar zowel de vrouwen als de mannen passeren. 's Middags gaan we samen naar Valkenburg. Daar zien we aan de voet van de Cauberg de kopgroep en het hele peleton het grendelplein passeren. Na wat gedronken te hebben op een terrasje gaan we te voet de Cauberg op. Bij Vilt zien we de renners enkele honderden meters voor de finish. De ontknoping van de koers is onvergetelijk. Tot verassing van ieder wint een weergaloze Matthieu van der Poel de race. Lance Amstrong zal 's avonds spreken over de ‘beste wielerwedstrijd ooit’ en spreken over een ‘absolutely incredible’ Matthieu van de Poel.
 
Maandag breken we 'de boel' weer op en vertrekken weer naar Vleuten. Het was een heerlijk weekend.